8 mars 2007

Lindesberg och dansbandsmusiker

Det kan inte bo många i Lindesberg ... näää för de bor alla i Stockholm. Om alla Lindesbergare som bor här, skulle flytta tillbaka så skulle Linde bli Sveriges mest tätbefolkade stad. En kompis till mig, eller faktiskt flara, kommer just där ifrån. De hejar alltid till höger och vänster och har små tecken för sig. ? Vem va det? säger man. ? polare från linde, är alltid svaret. Pratar man om någon kändis så ... ? ja och hans flickvänns mamma bor faktist i Linde. Jag ska fan börja räkna, vi måste vara uppe i tusentals.

Fick höra en sjuk historia om en guss. Hon hade syster och mamma men ingen pappa. I vuxen ålder blev hon kontaktad av en kille som sa sig vara hennes halvbror. De träffades och fann snart att de hade ännu fler halvsyskon ... närmare bestämt 17 st. Det fanns ännu fler men några bodde i utlandet eller var inte myndiga eller inte erkända.
Vad gör man när man plötsligt har fått en hel drös syskon? - släktträff.
Massor med kusiner hade det blivit också och alla hade jätte kul. Pappan blev också inbjuden att komma men dök aldrig upp. Han hade aldrig haft någon egen familj utan bara rest runt med sitt dansband och (inte bara spelat) nu bodde han ensam någonstans.
Tänkte mig, han Skarsgårds-grabben från Lennartz-serien när jag hörde detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar