15 mars 2007

Vårtecken och andra dumheter

v?rtecken och kavalleri

Vår tecken; har hittat några. Rullatorerna har fått komma ut på promenad och står fast låsta i långa rader på öfvre Östermalm. Alla kontorisar har lämnat fikarummet och satt sig med en wrap på Dramaten-trappan. Hund- och korvmojsskiten har kommit i dagern. Bilen behöver sig en omgång ... den var röd, om någon undrade.

Kavalleriet tänkte jag på. Vi åkte förbi en skvadron små beväringar som fick en ridlektion och kom att tänka på: 1. Varför finns dem, kavalleriet alltså? inget krig någon stans utkämpas väll till häst längre. 2. Varför har de valt ut dem som uppenbarligen har hästskräck till denna onödiga uppgift? Jag tycker att alla militärer är onödiga men iallafall ...

Viking Lines båtar: Amorella, Cinderella, Gabriella, Isabella, Mariella, Rosella när kommer Salmonella? Kommer de att ha ostron-frossa och kyckling-sushi?. Tänk va mycket dumt man går och tänker på.

På Ropsten hade någon satt en skitful rondellhund. Nu är det någon som har ställt dit en, betydligt snyggare, rondell-T-rex som är i full färd med att äta upp rondellhunden. Tyckte den var humor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar