30 sep. 2007

Full rulle kanelbulle

Fredag - gäster, viktiga jobb gäster, var av hälften dök upp. Man kan väll ringa och säga att man fått förhinder eller? Ja nu fick vi äta lammstek så det sprutade ur öronen.

Lördag - bortbjudna till vänner. Jätte gott och trevligt ända tills vi började diskutera kärleken till sina barn. Jag hävdade att det finns ingen som kan komma högre upp på listan än barnen. Att det är en drift som alla djur har. Mamman offrar sig om barnen är i fara. Min man däremot tog illa upp och tyckte att om det inte var för honom så skulle ju inte barnen finnas. Värdparet såg lätt förskräckta ut och vi försökte förklara att det inte alls var ett bråk utan bara en diskussion och att det alltid lät så här hemma hos oss. Vi har ju lyckats hålla ihop i 20 år trotts diskussioner.

Söndag - vakta och städa på dagis. Förra året gick det nämligen in lidingöloppare och pinkade och sket på dagisgården. I år var det jour-schema att vakta så att detta ej upprepades. Maken har just kommit ihåg att han har kontrakt med EMI att skriva tio låtar till årsskiftet och fick lite panik. Nu försöker han framtvinga några hitts i källaren och har deadlines som: Trumslingan ska ligga före Sopranos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar