1 jan. 2008

I England ...

... var det regnigt men det gjorde inget, vi var ändå inte ute så mycket. En himla massa underbara släktingar och vänner att hänga med framför öppna spisen, engelsk humor-tv, kalkon-middagar och stadsvandringar.

image240

Denna gång bodde vi hos makens två kusiner som har ett kollektiv i ett gamalt jätte hus.
Här bor: kusin 1 som är singel, hennes dotter, 20, med pojkvän, kusinen 2 med man och två tvillingar, 14, samt deras mormor, 70, i några rum bor det studerande och i källaren ska det bli ytterligare en lägenhet.
Inredningen och färgerna är crazy! Rosa väggar, svarta tak, guld detaljer, vinröda draperier, lila möbler, statyer och en uppstoppad, lygande guldsvan i hallen mm.

image241

Enligt traditionen tillbringade jag och barnen några timmar i AflexPalace - fantastiskt ställe, hur mycket knäppa och udda saker som helst. Dessutom tvingade jag dem att hälsa på i en percing studio och nu är jag, nästan, säker på att de aldrig kommer hem med hål i tungan.

Miljörapport: Sedan förra året har de faktiskt börjat talas om "recycling" med betoning på talas.
Konsumtions frenesin är dock total och alla reser som tokingar med flyg kors och tvärs och har inte en minsta tanke på att det är den största miljöboven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar