24 feb. 2008

Sjukhusvistelse-vakum

Jo vi har haft lite vakum. Har tillbringat några dagar på Astridlindgrens barnsjukhus med yngsta sonen.

I lördags skulle vi ha middag, yngste sonens dagiskompis med föräldrar skulle komma, och en hel del andra också för den delen. På eftermiddagen klagade han över huvudverk, väderomslag tänkte jag och sa att han skulle vila en stund innan kompisen kom. Huvudverken blev bara värre och värre tillslut spydde han av smärta, kunde inte stå, tyckte att sängen var upp o ner, såg dubbelt och spydde mer.
Ja för att göra denna oändligt långa historia kortare blev vi, efter mycket väntan på akuten, inlagda på akutavdelningen med dropp och hela biddevitten. Blodprover, ryggmärgsprover, skalltomografi, mm - Hjärnhinneinflammation!
I dag, tisdag, eftermiddag fick vi komma hem igen - puuh! Sonen mår bättre nu men har nog minst en vecka till i mörker och med alvedon framförsig innan vi är i hamn.
Själv har jag inte borstat tänderna, duschat eller ätit riktig mat på X-antal dagar, pluss att de få timmar av sömn jag fått då legat på en 60 cm bred galon-brits med kläderna på och jag stinker. Man ska inte klaga, barnet lever och kommer att bli bra det är huvudsaken.

image264

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar